Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bochkor Gábornak nyilvánosan bocsánatot kell kérnie: a japánoktól, a karmesterektől és kifejezetten Kobayashi Ken - Ichiro-tól

Bochkor Gábor Egy Igazi Bunkó

A taplóságot is lehet fokozni

2015. március 22. - Cylon Brother Cavil

... híres japánokat szerettünk volna bemutatni, és Bocsi bebizonyítva a tájékozottságát, illetőleg a médiában betöltendő polihisztorságát rögtön bedobta, hogy ő egyetlen egy japánt ismer, aki úgy tényleg igazán híres volt, a Kobayashi Ken - Ichiro...


Pordán Petra és István Dani (annyira suttyó a srác, hogy még a keresztneve is csak egy "becenév") próbálja úgy relativizálni a bunkóságukat, mintha mi sem történt volna. És közben erősen felszopnak Bocskornak. Az egész egy oltári nagy hazugság, amivel próbálják menteni a menthetőt (nem mondok tisztességet, mert az nekik nincs).

Csak néhány ellentmondás a 18-i és 20-i adásból:
18-a: "... még emlékszem Kobayashi Ken - Ichiro karmesterre, de az a 70-es éveknek a tévedése volt..."

20-a: "... a Bocsi bedobta, hogy a Kobayashi Ken - Ichiro bizony ő egy nagyon híres.. mi Petrával bánhatjuk, hogy akkor nem ismerkedtünk meg a kis Kesudióval..."

18-a: "... egy nagyon jó ugródeszka valakinek egy külföldi tehetségkutató versenyen részt venni... bár kérdés az, hogy japánban sztárnak lenni az egy nagy dolog-e vagy sem... én nem ismerek egy japán sztárt sem, egy japán színészt nem ismerek, egy japán énekest nem ismerek, még emlékszem Kobayashi Ken - Ichiro karmesterre, de az a hetvenes éveknek a tévedése volt..."

20-a: "... híres japánokat szerettünk volna bemutatni, és Bocsi bebizonyítva a tájékozottságát, illetőleg a médiában betöltendő polihisztorságát rögtön bedobta, hogy ő egyetlen egy japánt ismer, aki úgy tényleg igazán híres volt, a Kobayashi Ken - Ichiro..."

============================
Tehát ez Bochkor Gábor és bandája a MusicFM rádióból.
============================

Az, hogy mellette még Tóth Verának is nekiugranak, nos ez a taplóság csimborasszója.

Kedves Vera, mi kérünk elnézést.

 

Azt, hogy ez az egész védekezés egy szánalmas hazugság, az előző adás felvétele ékesen bizonyítja ITT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása