Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bochkor Gábornak nyilvánosan bocsánatot kell kérnie: a japánoktól, a karmesterektől és kifejezetten Kobayashi Ken - Ichiro-tól

Bochkor Gábor Egy Igazi Bunkó

Bochkor mosakszik...

2015. május 07. - Cylon Brother Cavil

Taplókánk a korábbi beszólása miatt INGYENJEGYET kapott a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertjére. Gondolom így szerették volna kimosni abból a mocsokból, amit maga köré ürített, de úgy tűnik, hogy nem mindenki értékelte ezt a kommunikációs mutatványt, melyet a TMC Management így prezentált (egy fotóval illusztrálva a nagy pillanatot):

Breaking! Bochkor Gábor ma megnézhette, hogy mit is tud egy karmester, hiszen maga KOBAYASHI KEN-ICHIRO mutatta meg neki. Íme a nagy találkozás pillanata. Az élmények és az új tudás beszámolója hamarosan az Önindítóban.
Mindenkinek, aki nem csak szereti, de érti is a viccet....:-)))))

bochkor-kobayashi.jpg

A fotót többen megosztották, köztük Várkonyi Andrea, Bochkor párja is.

A mi Bocsink természetesen hozta a formáját.

"Végigrágózta az egész koncertet és közben ide-oda tekingetett, hogy mindenki figyeli-e őt. (szándékosan írtam kis »ő«-vel)"

Néhány komment a TMC Management Facebook oldaláról, és a BORS-ban megjelent írásból:

"Úgy szeretem, mikor valakit lealáznak porig, kinevetik, majd mikor a hülyéje észreveszi, hogy mégsem volt jó ötlet, akkor gyorsan védekezésül bedobja a "csak vicceltem" ócska dumát. Szeretem is és értem is a viccet, de ez nem az volt, hanem faragatlan, tudatlan, bunkó, gyökér megnyilvánulás. Fölösleges mentegetőznie. Ha egyenes ember lenne, akkor ebbe az öngólba feltett kézzel beleállna, de így megint hülyének próbál nézni mindenkit..............Mindenkinek, aki nem csak szereti, de érti is a viccet....:-)))))"
"Ez a kép nem Bochkor érdeme. Egyedül a világhírű karmester nagylelkűsége tette lehetővé. Kicsit elgondolkodhatna már ez a felfuvalkodott "sztárriporter"! Az emberek szemében egyáltalán nem az, akinek tartja magát."
"10 éven át volt abban a megtisztelő szerencsében részem, hogy dolgozhattam a Mester irányításával. Hála és köszönet a sorsnak! Ismerve a kivételes művészi nagysága mellett érzékenységét, felvetődik bennem a kérdés, ismeri e a történetet valójában? Alig ha hiszem..."

Részünkről csak egy pirinyó kis gondolatot fűznénk a történethez (mármint a koncertlátogatáshoz): a médiataplónak ez az esemény is hír, hiszen megint róla beszélünk. A szánalmas benne, hogy nem elég tökös ahhoz, hogy kiálljon és nagy nyilvánosság előtt bocsánatot kérjen.

Vagyis nem töke nincs hozzá, hanem gerince és lelke. Mert neki ez a toprongy így jó, ahogy van.

Az igazság az, hogy Várkonyi Andreától többet vártunk. Bár az, hogy Bochkor felesége elég sok mindent megmagyaráz.

"Hogy mik vannak, kedves Andrea? Egy kiváló zenekar a tegnapi koncerten ünnepelte 70. szülinapját, egy szintén kiváló karmesterrel adott felejthetetlen koncerten. A kedves férje a minősíthetetlen "viccével" "érdemelt ki" két ingyen jegyet arra szuperkoncertre, amire másoknak már pénzért sem jutott. A média pedig nem a zenekar ünneplésétől, hanem az Ön celeb férjétől hangos. Értékrendi válság. Ez van Andrea."

Néhányan a Comment.com-on se csípik hősünket:

"Bochkor egy seggfej. Azt hiszi, hogy Ő a magyar Howard Stern. Pedig csak egy lófaszjóska."

Ezzel a beszólással pedig különösen egyet tudunk érteni:

Kitaro, Tomita, stb. Ez a büdös bunkó eleve egy bicskanyitogató médiahulladék, de ezzel az ordas taplóságával Hajdú Péteri mélységekbe szállott alá. Egyébként konkrétan emlékszem arra a karmesterversenyre amit Kobajasi megnyert, talán Antal Imre közvetítette, egy biztos, hogy az ország olyan lélegzetvisszafojtva figyelte a verseny döntőjét mint ma egy foci VB vagy EB döntőt, szándékosan nem X-Faktort vagy Megasztárt írtam, nem kultúrsznobságból, hanem egyszerűen csak a nézettségbeli óriási különbség miatt.
(Szövegek és a kép forrásai: a postban narancssárga kiemeléssel)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása