Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bochkor Gábornak nyilvánosan bocsánatot kell kérnie: a japánoktól, a karmesterektől és kifejezetten Kobayashi Ken - Ichiro-tól

Bochkor Gábor Egy Igazi Bunkó

Miért nem vicces Bochkor?

2015. március 23. - Cylon Brother Cavil

Az emberek nagy része valóban könnyed szórakozásra vágyik, éppen ezért nem gondolkodik el minden egyes "poén" valóságtartalmán, hanem hajlamos befogadni ezeket az információkat és valóságként el is fogadni.

Néhány gondolat azok számára, akik azért védik Bochkort, mert ő csak egy szórakoztató műsort vezet, és valójában csak egy vicces műsorvezető, aki jókat poénkodik, de valójában ez a "Kobayashi - ügy" csak fel van fújva

Egy részről: Bochkort nagyon sokan hallgatják, akik nem gondolkodnak el azon, hogy vajon amit mond, azt most komolyan gondolja-e, vagy valójában csak viccel. Az emberek nagy része valóban könnyed szórakozásra vágyik, éppen ezért nem gondolkodik el minden egyes "poén" valóságtartalmán, hanem hajlamos befogadni ezeket az információkat és valóságként el is fogadni. Pont ezért nagy (lenne) a felelőssége egy olyan embernek, aki ekkora nyilvánosságot kap (javaslom, hogy - ha még nem látta volna a tisztelt olvasó - nézze meg a Halászkirály legendája c. filmet, mely pont ezt a helyzetet feszegeti).

Más részről: a második adásban pont az jön le, hogy Bochkor nem képes belátni a hibáját, hanem arrogánsan még rá is tesz egy lapáttal (pl. gúnyosan megjegyzi, hogy "most hangosítják föl sokan a rádiójukat", amikor arról van szó, hogy ez a történet már "Kobayashi - ügy"-gyé nőtte ki magát), és próbál hárítani a "kedves" István Dániellel és Pordás Petrával együtt: ők valójában szuper intelligensek, mert legalább hallottak a japán karmesterről, sőt nem lőtték el a "rakétáikat" - mármint, hogy rengeteg japán művészt ismernek.

Nos, innentől azt gondolom, hogy ez már nem poén, hanem a szó legszorosabb értelmében vett médiakurvaság.

Ha pedig nincs lexikális tudása a "tisztelt" műsorvezető "úrnak", akkor mondjon erre egy jó poént, és ne menjen bele olyan témába, amihez nem ért. Már ha tud jó poént arra mondani, hogy nincs megfelelő lexikális tudással felvértezve.

Még egy utolsó gondolat. Nem csak a karmesterkedésről vallott nézettel van itt a baj. Bochkor en bloc a japán kultúrát minősíti, amikor azt mondja, hogy valójában japánban sztárnak lenni nem sokat ér, mert ő nem ismer egy japán sztárt sem.

- - - - - - - - - -

Japán mondjuk picivel nagyobb és sűrűbben lakott ország, mint kis hazánk (durván 127 millióan lakják, szemben ugye a magyarok közel 10 milliójával, népsűrűsége pedig 337/km2 a mi 110/km2-ünkkel szemben [forrás: Wikipédia]), nem valószínű, hogy ne lennének ott sztárok (ha csak a nagy statisztikai átlagot nézzük, már akkor sincs igaza Bocsi "úrnak").

Ja, hogy európa közepére ez nem hallatszik át, hogy Mr. Bochkor is meghallja? Ez talán nem a japánokat minősíti.

- - - - - - - - - -

Azok számára, kik esetleg nem tudnák, hogy miről van szó, a két adást újra belinkeljük:

Önindító márc. 18-i adás: KATT IDE!

Önindító márc. 20-i adás: KATT IDE!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása